Returnare Produse

Complează formularul de mai jos cu datele tale, numărul și data comenzii și te vom contacta în cel mai scurt timp. Mulțumim! 

Potrivit OUG nr. 34/2014, aveți dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returnați produsul comandat. În acest scop, trebuie să ne notificați în scris, prin email la office@feverless.net sau completând formularul de retur, asupra intenției dvs de a returna produsul achiziționat, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. 

Conform aceluiași OUG, avem obligația să returnăm contravaloarea produsului în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Banii se returnează pe cardul cu care s-a achitat online sau într-un cont specificat de client, în cazul comenzilor cu plata la livrare.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou (a fost montat, are ambalajul sau sigilii ale ambalajului deteriorate), ne rezervăm dreptul de a reține din preț un procent necesar pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) SAU să refuzam returul.

În conformitate cu legea în vigoare, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul produselor care au fost montate sau prezintă semne de uzură/ folosire și a celor care nu pot fi returnate din motive de protecție a igienei/sănătății. Menționăm faptul că Set-urile
pentru ondulare cad sub incidența produselor destinate igienii personale, drept urmare nu pot fi returnate sau schimbate.

Ne bucurăm să vă informăm că procesul de retur este complet gratuit pentru dumneavoastră, iar primul schimb de mărime este de asemenea gratuit.

Livrarea altui produs decat cel solicitat trebuie semnalata imediat. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un altul similar sau rambursarea integrala a contravalorii. Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de garantiile legale privind conformitatea produselor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele sunt insotite de Documentul scris referitor la drepturile conferite prin Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare, consumatorului cu privire la garantia legala de conformitate a produselor, emis de S.C. Smart Rainbow SRL, iar garantiile prezentate prin acest document nu afecteaza drepturile ce sunt conferite prin lege consumatorului.

Produsele se pot returna în maxim 15 zile de la data livrării cu condiția ca acestea să nu fie folosite.

Coletele returnate fără notificare prealabilă (telefonic sau prin email adresat la office@feverless.net) nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezintă modificări fizice sau semne de purtare. Înainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzător pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport nu a fost efectuată de expeditor! Nu primim colete cu plata ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către S.C. Smart Rainbow SRL.