Returnare Produse

Complează formularul de mai jos cu datele tale, numărul și data comenzii și te vom contacta în cel mai scurt timp. Mulțumim! 

Potrivit OUG nr. 34/2014, aveți dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returnați produsul comandat. În acest scop, trebuie să ne notificați în scris, prin email la office@feverless.net sau completând formularul de retur, asupra intenției dvs de a returna produsul achiziționat, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. 

Conform aceluiași OUG, avem obligația să returnăm contravaloarea produsului în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Banii se returnează pe cardul cu care s-a achitat online sau într-un cont specificat de client, în cazul comenzilor cu plata la livrare.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou (a fost montat, are ambalajul sau sigilii ale ambalajului deteriorate), ne rezervăm dreptul de a reține din preț un procent necesar pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) SAU să refuzam returul.

În conformitate cu legea în vigoare, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul produselor care au fost montate sau prezintă semne de uzură/ folosire și a celor care nu pot fi returnate din motive de protecție a igienei/sănătății. Menționăm faptul că Set-urile
pentru ondulare cad sub incidența produselor destinate igienii personale, drept urmare nu pot fi returnate sau schimbate.

Costurile returului, cad în sarcina cumpărătorului și poate fi făcut prin orice companie de curierat. Rambursarea sumelor se va face în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea coletului de către noi și după verificarea produselor.

Livrarea altui produs decat cel solicitat trebuie semnalata imediat. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un altul similar sau rambursarea integrala a contravalorii. Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de garantiile legale privind conformitatea produselor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele sunt insotite de Documentul scris referitor la drepturile conferite prin Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare, consumatorului cu privire la garantia legala de conformitate a produselor, emis de S.C. Smart Rainbow SRL, iar garantiile prezentate prin acest document nu afecteaza drepturile ce sunt conferite prin lege consumatorului.

Produsele se pot returna în maxim 15 zile de la data livrării cu condiția ca acestea să nu fie folosite.

Dacă ați selectat că vă doriți să realizăm un SCHIMB de mărime, noi ne vom ocupa de toate detaliile necesare schimbului. Primul schimb de mărime este gratuit.


• Vom ridica produsul actual - un curier se va prezenta să ridice produsul pe care vă doriți să il schimbați.
• În aceeasi zi în care produsul dumneavoastră va ajunge la noi, colegele noastre ii vor verifica starea lui de NOU. Vă rugam să verificați sa nu apara urme de make-up și sa existe toate etichetele originale.
• În cazul în care exista stoc, la produsul dorit, vom expedia în aceeași zi noul produs, dar nu mai tarziu de 3 zile lucrătoare.

Dacă ați selectat un RETUR , vă rugăm să ambalați produsul în ambalajul în care a venit, de asemenea vă rugăm să folositi o pungă de protecție peste cutie pentru ca ea să fie protejată și să nu se deschidă în timpul transportului.
Expediați produsul cu orice firmă de curierat doriți către urmatoarea adresa:

Beneficiar : Feverless
Strada Deva Nr 16 A
Oraș : Targu Mureș
Județ: Mureș
Telefon : 0730334403

• costul returului cade în sarcina clientului.

Coletele returnate fără notificare prealabilă (telefonic sau prin email adresat la office@feverless.net) nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezintă modificări fizice sau semne de purtare. Înainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzător pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

Primul schimb de mărime este gratuit! Nu primim colete cu plata ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului in procesul de schimb gratuit sau returnare de produse către S.C. Smart Rainbow SRL.