Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor noastre. Pentru noi, având în vedere relația specială cu Dvs., este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi.

CE DATE PRELUCRĂM?

În vederea livrării bunurilor și serviciilor comandate, confirmării Comenzii, informării Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a Clienților, activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon, parola acces cont site. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.
Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament/ul.
Situațiile în care vom colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate, sunt următoarele:

1. Înregistrare cont;
Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea creării unui cont de utilizator, în momentul plasării unei comenzi. Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional.
De asemenea, în timpul utilizării platformei noastre, sunt colectate date referitoare la istoricul de căutărilor Dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.
Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

2. Abonare la Newsletter;
Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre produsele noastre și evenimentele organizate de noi și de marketing direct și publicitate;

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
4. Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
5. Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;
6. Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
7. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
8. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, cnp;
9. Servicii juridice – nume, prenume, adresă, cnp;

CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:
– dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de Dvs.,
– dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;
– dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea noastră, ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar noi avem obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române;
– dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor, (ii) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) Nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime prevalează asupra drepturilor Dvs.;
– dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către noi, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
– dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
– dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
– dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

CUM AVEȚI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa afisata in sectiunea contact.
Vă vom furniza informațiile solicitate în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.
Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în exercitarea de către Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite gratuit. Cu toate acestea, în cazul în care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, putem:
(i) fie să percepem o taxă, ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate;
(ii) fie să refuzăm să dem curs cererii.
Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.
Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Noi, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului accesat, ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale. Ne obligam sa respectam toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti. Totodata se obliga la respectarea termenilor si conditiilor.

In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea noastra. Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul nostru scris prealabil.

PRIN EFECTUAREA UNEI COMEZI ATAT ONLINE, PRIN EMAIL SAU PRIN TELEFON, VA EXPRIMATI ACORDUL CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.
Termenii si conditiile imbina toate textele de pe site, cu exprimare de garantii, proprietati de produs, drepturi de retur, comunicare, securitatea datelor si altele.

1. Produsele si serviciile:
Preturile pot fi actualizate fara notificari anterioare. Intotdeauna pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii. 

2. Disponibilitatea produselor
Produsele comercializate, sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, ne asumam dreptul de a nu onora o anumita comanda. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursare a contravalorii.

Nu pot fi returnate unele podusele comercializate, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate de consumator.

Pentru produsele livrate gresit, vom suporta costul transportului. Detaliile cu zilele de livrare de pe site-ul magazinului nostru sunt sub forma de ghidare.

Comanda: Comenzile se pot plasa direct pe site-ul nostru, prin mail sau telefonic.
Plata produselor: Se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans(cod IBAN). Plata prin avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre noi pe adresa de email. In cazul platii in avans, livrarea va fi facuta dupa intrarea banilor in cont. Produsele comandata trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri sa solicitam plata in avans.

3. Livrarea produselor:
Se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid: GLS sau prin intermediul Postei Romane. Termenul de livrare este cuprins intre 24h si 5 zile lucratoare. Livrarile facute prin curierat rapid sunt valabile in orice localitate din Romania in care se afla sediile GLS Romania. Ne rezervăm dreptul de a efectua confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor. Daca nu veti fi gasit la adresa mentionata veti fi contacta telefonic de catre firma de curierat, iar prin intermediul Postei Romane veti primi o notificare scrisa de la ei in cutia postala. Receptia produselor reprezinta acceptul dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna.

Potrivit OUG nr. 34/2014, aveți dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returnați produsul comandat. În acest scop, trebuie să ne notificați în scris, prin email la office@feverless.net sau completând formularul de retur, asupra intenției dvs de a returna produsul achiziționat, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. 

Conform aceluiași OUG, avem obligația să returnăm contravaloarea produsului în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Banii se returnează pe cardul cu care s-a achitat online sau într-un cont specificat de client, în cazul comenzilor cu plata la livrare.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou (a fost montat, are ambalajul sau sigilii ale ambalajului deteriorate), ne rezervăm dreptul de a reține din preț un procent necesar pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) SAU să refuzam returul.

În conformitate cu legea în vigoare, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul produselor care au fost montate sau prezintă semne de uzură/ folosire și a celor care nu pot fi returnate din motive de protecție a igienei/sănătății. Menționăm faptul că Set-urile pentru ondulare cad sub incidența produselor destinate igienii personale, drept urmare nu pot fi returnate sau schimbate.

Costurile returului, cad în sarcina cumpărătorului și poate fi făcut prin orice companie de curierat. Rambursarea sumelor se va face în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea coletului de către noi și după verificarea produselor.

Livrarea altui produs decat cel solicitat trebuie semnalata imediat. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un altul similar sau rambursarea integrala a contravalorii. Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de garantiile legale privind conformitatea produselor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele sunt insotite de Documentul scris referitor la drepturile conferite prin Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare, consumatorului cu privire la garantia legala de conformitate a produselor, emis de S.C. Smart Rainbow SRL, iar garantiile prezentate prin acest document nu afecteaza drepturile ce sunt conferite prin lege consumatorului.

Produsele se pot returna în maxim 15 zile de la data livrării cu condiția ca acestea să nu fie folosite.

Dacă ați selectat un RETUR , vă rugăm să ambalați produsul în ambalajul în care a venit, de asemenea vă rugăm să folositi o pungă de protecție peste cutie pentru ca ea să fie protejată și să nu se deschidă în timpul transportului.
Expediați produsul cu orice firmă de curierat doriți către urmatoarea adresa:

Beneficiar : Feverless
Strada Deva Nr 16 A
Oraș : Targu Mureș
Județ: Mureș
Telefon : 0730 334 403

• costul returului cade în sarcina clientului.

Coletele returnate fără notificare prealabilă (telefonic sau prin email adresat la office@feverless.net) nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezintă modificări fizice sau semne de purtare. Înainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzător pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

Primul schimb de mărime este gratuit! Nu primim colete cu plata ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului in procesul de schimb gratuit sau returnare de produse către S.C. Smart Rainbow SRL.